Wenkbrauwextensions

Wenkbrauwextensions

De nieuwste beauty innovatie in Nederland, wenkbrauwextensions!Wenkbrauwextensions
De wenkbrauwextensions werken hetzelfde als de wimperextensions. Er worden speciale synthetische individuele haartjes aanbracht met de one by one techniek aan de wenkbrauw haartjes of eventueel op de huid. Met deze methode word ervoor gezorgd dat de wenkbrauwen voller worden en een mooie vorm krijgen. De klant kan bij de behandeling een voorkeur aangeven voor volle wenkbrauwen of een natuurlijke look. 

Wat het ideale van de wenkbrauwextensions is dat littekens mooi opgevuld/gecamoufleerd kunnen worden om een volle wenkbrauw te creëren. Er zijn verschillende kleuren wenkbrauw extension haartjes mogelijk, blond, licht bruin, bruin, donker bruin of zwart. Zo is het voor iedereen aantrekkelijk om deze behandeling te ondergaan.

Houdbaarheid wenkbrauwextensions.

  • Bij klanten die bijna geen wenkbrauwen hebben en dat er vele haartjes geheel op de huid bevestigd moeten worden, heeft 1 week hechtingstijd.
  • Bij klanten die redelijk kleine wenkbrauw haartjes hebben en vooral voor de verlening gaan in combinatie op de huid, heeft 1,5 tot 2 weken hechtingstijd.
  • Bij klanten die genoeg lange wenkbrauw haartjes hebben maar vooral voor de vollere look gaan, heeft 2-3 weken hechtingstijd. 

Voor klanten die tatoeëren tot op heden nog steeds taboe of eng vinden is dit de oplossing om het op een natuurlijke manier mooi te behouden!

Epileren en verven.

WenkbrauwextensionsHet epileren en verven van de wenkbrauwen is ook mogelijk bij Pure Lashes. Tevens is dit mogelijk in combinatie met het plaatsen van wenkbrauwextensions.
Er word met de klant gekeken naar zijn/haar wensen voordat de behandeling van start gaat. Het is zeer belangrijk om te kijken naar de juiste vorm en er zal bovendien vooral gerespecteerd worden. Het is voor veel klanten helaas altijd nog moeilijk om een mooie vorm te creëren tijdens het epileren van de wenkbrauwen. Daarom is het zeer belangrijk dat je door een professional word behandeld.