Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions.

Wimperextensions zijn wimpers die aan de eigen natuurlijke wimpers worden vastgemaakt,   afhankelijk van het type wimperextension. De eigen wimpers worden verlengd   (wimperverlenging) waardoor er een prachtige natuurlijke of  celeberty-look ontstaat. Het is   net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het   effect niet na te bootsen met make-up. Lange wimpers krijg je niet door   make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat   krijg je met de one-by-one methode of voor meer volume de 2D-6D volume lashes methode. Pure Lashes blijft zich ontwikkelen en heeft de Russian volume (2d-6D) master certificaat binnen gehaald, meer informatie hierover kun je verder op deze pagina lezen.

One by one techniek.

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 4 tot 6 weken. Make-up zoals mascara voor mooie wimpers is niet meer nodig en bespaart in de ochtend tijd.

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijk ik samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Losse wimpers.

Er zijn verschillende soorten losse wimpers t.b.v. de one by one techniek. Ze zijn er van echt (dieren) haar en synthetisch. Dierenhaar is afkomstig van nertsen. De synthetische haartjes zijn over het algemeen het populairst. Synthetische wimperhaartjes zijn van een materiaal gemaakt welke geen allergische reactie verzorgt. Daarnaast variëren de haartjes van lengte, dikte en model krul. De meest gebruikte haartjes zijn 8, 10, 12 en 13mm lang. De meeste gebruikte krullingen zijn J, B, C en D. De letter symboliseert de vorm van de krul.

“Voor klanten die minder volume creëren met de one by one techniek is de 2D tot 6D techniek zeker een aanrader!”

2D tot 6D volume master wimpertechniek.

Deze techniek is nu enige tijd bekend in Europa. Met de 2D tot 6D volume lashes techniek word er meer wimper volume gecreëerd op ieder oog. De ultra dunne haartjes zijn van heel licht gewicht, hierdoor worden er meerdere extension haartjes op een wimper geplaatst om meer volume resultaat te creëren. Van 2D tot 6D word er Multi dimensionaal een effect gemaakt op ieder oog, er kunnen wel tot 200 haartjes per oog gebruikt worden voor het beste resultaat. Voor deze techniek dien je een ervaren wimperstyliste te zijn door de speciale technieken van het aanbrengen. Ben er dus altijd van bewust voor welke wimperstyliste je kiest. Voor klanten die minder volume kunnen creëren met de one by one techniek kan de 2D tot 6D techniek zeker een aanrader zijn. Bij de afspraak zal er door de specialist bekeken worden wat de mogelijkheden zijn en welke techniek het mooiste eindresultaat zal geven. Pure Lashes werkt ook bij de 2D tot 6D wimperextensions met het topmerk Blink en Neicha.

Pure Lashes heeft ook in juli 2019 een certificaat behaald voor de Russian Volume Master training, deze is succesvol afgerond.
Dit houd in dat Pure Lashes haar kwaliteiten op het gebied van Russian volume nog meer heeft uitgebreid.
Bij een Master training word er vooral in gegaan op nog betere technieken om de mooiste volume sets te plaatsen. Het is namelijk erg belangrijk op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen deze branche.

Lijkt de 2D – 6D techniek op de oude bekende wimper plukjes?

Nee, in tegendeel juist. Er word met flinter dunne wimperextensions haartjes gewerkt om een voller effect te krijgen. Door het licht gewicht zal het langer hechten en heel natuurlijk aanvoelen voor de klant. Er zal geen ”gat” effect voorkomen doordat er met een speciale techniek de haartjes worden aangebracht. Let wel op dat voor de 2D – 6D een andere prijs word berekend dan voor de one by one techniek gezien er meer materiaal gebruikt zal worden.

 

 Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.